«

Και είναι μόνο η αρχή!

7A

Με την πρώτη κιόλας διοργάνωση της Athens Fashion Trade Show τον Ιανουάριο του 2015 η έκθεση πέτυχε τους στόχους της, απέφερε εμπορικά αποτελέσματα προς όλους και επιβεβαίωσε έτσι τον τίτλο της ως τη μεγάλη έκθεση για τη μόδα στην Ελλάδα. 
Όμως ποιος νοιάζεται για τίτλους. Η Athens Fashion Trade Show, η κοινή διοργάνωση της Femmina fashion trade show, της Hellenic Shoe Fair και του τμήματος αξεσουάρ και μπιζού της Δωρέκθεσης τον Ιανουάριο, κέρδισε την εμπιστοσύνη χιλιάδων καταστημάτων από όλη την Ελλάδα.

Ανάμεσα στους χιλιάδες επισκέπτες, δυνατά ονόματα της λιανικής αγοράς ένδυσης και υπόδησης, νέα καταστήματα, έντονη παρουσία της τουριστικής Ελλάδας. 
Για όλους αυτούς η Athens Fashion Trade Show φάνηκε ότι αποτελεί πραγματική ανάγκη και αυτό αποδείχτηκε έμπρακτα με τις αντίστοιχες εμπορικές πράξεις που πραγματοποιήθηκαν στο τετραήμερο της λειτουργίας της. 
Στόχος της να προσφέρει στην ελληνική αγορά της μόδας ένα ολοκληρωμένο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών εκθεσιακό προϊόν, ένα αποτελεσματικό εργαλείο προβολής και προώθησης που αν μη τι άλλο σέβεται τον εαυτό του και ιδιαίτερα το κοινό του.

Η αρχή έγινε. 

Η εξέλιξη δε σταματά εδώ!

Η Athens Fashion Trade Show αποτελεί την εξέλιξη. Αποτελεί την ανάγκη για εξέλιξη. Έχει δημιουργηθεί από την ίδια την αγορά και χτυπά έτσι στην καρδία της.Ένα εμπορικό γεγονός για τη μόδα που προσελκύει και θα προσελκύει σταθερά χιλιάδες καταστήματα, επαγγελματίες και όλη την αγορά της μόδας σε κάθε της διοργάνωση, γιατί δε θα σταματά να αναβαθμίζεται, να εξελίσσεται και να επενδύει. 
Η ένδυση, η υπόδηση, τα εσώρουχα, τα αξεσουάρ και τα μπιζού παρουσιάζονται μαζί και τον Σεπτέμβριο με την κοινή διοργάνωση της Femmina fashion trade show, της Hellenic Shoe Fair και του τμήματος αξεσουάρ και μπιζού της Δωρέκθεσης 25 με 28 Σεπτεμβρίου στο Metropolitan Expo.Η εξέλιξη συνεχίζεται.

New entry:  Lingerie

Η Athens Fashion Trade Show δημιουργεί το τμήμα lingerie και προσδίδει νέο ενδιαφέρον στο περιβάλλον των εμπορικών εκθέσεων μόδας ανανεώνοντας και ενισχύοντας τη σχέση ανάμεσα σε κατασκευαστές και εισαγωγείς εσωρούχων και μαγιό και καταστήματα λιανικής πώλησης, προσφέροντας σε εκθέτες και επισκέπτες μια σύγχρονη και αποδοτική εκθεσιακή εμπειρία.

Σκοπός της Athens Fashion Trade Show είναι να καλύψει τις ανάγκες της αγοράς για αμεσότερη και πληρέστερη πληροφόρηση, σύγκριση ποιότητας και τιμών και τέλος δυνατότητα για σύναψη επικερδών επαγγελματικών συμφωνιών με τους εισαγωγείς και κατασκευαστές του είδους.

Με την προοπτική να αποτελέσει το σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του κλάδου για τον καλύτερο, οικονομικότερο και αποδοτικότερο τρόπο δειγματισμού, η Athens Fashion Trade Show προσκαλεί όλους τους Έλληνες κατασκευαστές και εισαγωγείς του χώρου να παρουσιάσουν τις νέες συλλογές τους για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016!