ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


Γιατί εδώ, ΜΑΖΙ, χτίζουμε το μέλλον!!

Με γνώμονα την επιτυχία της έκθεσης από τις τελευταίες της διοργανώσεις μπορούμε αδιαμφησβήτητα να πούμε ότι το μέλλον της ανακαίνισης, της δόμησης και της εξοικονόμησης ενέργειας χτίζεται εδώ, μαζί με εσάς, τις κορυφαίες εταιρείες της ελληνικής αγοράς!

Η αποδεδειγμένη εμπορική αποτελεσματικότητα, η πλήρης γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που παρουσιάζει, η υψηλή επισκεψιμότητα που γνωρίζει και το ευρύτατο επικοινωνιακό πρόγραμμα που εκτελεί, δημιουργούν τον ιδανικό χώρο για την προβολή και προώθηση της εταιρείας σας.

Στόχος της και για το 2018 η ολοκληρωμένη προβολή του κλάδου και η δημιουργία ενός κέντρου ενημέρωσης  και συνάντησης όλης της αγοράς.


Οδηγήστε την εταιρεία σας στην επιτυχία!
26-29 Απριλίου 2018 στο Metropolitan Expo στην Αθήνα!

Mαζί με:

BUILDING GREEN
Προωθεί την αειφορία, την πράσινη δόμηση και τις τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας στα κτίρια και το περιβάλλον.

MEDWOOD
Η διεθνής έκθεση δομικών υλικών ξύλου, υλικών επιπλοποιίας, ημιέτοιμων προϊόντων και μηχανημάτων, στην οποία συμμετέχουν οι μεγαλύτερες παραγωγικές και εμπορικές εταιρείες αλλά και οι κορυφαίοι οίκοι του εξωτερικού.


Βρείτε εδώ το έντυπο πληροφοριών

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα:

Χρήστος Καραμάνος, τηλ. 2.111.801.801, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Χρήστος Χώνιας, τηλ. 2.111.801.801, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Λίστα Εκθετών 2018

ADLER - WERK LACKFABRIK JOHANN BERGHOFER GMBH & CO KG

H εταιρία ADLER είναι μια οικογενειακή επιχείρηση από το Τιρόλο της Αυστρίας με πλούσια παράδοση.Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο τα μόνα πρότυπα που μετράνε είναι εκείνα που θέτουμε εμείς.Με αυτή τη φιλοσοφία, η ADLER έχει γίνει ο ηγέτης στα προϊόντα προστασίας ξύλου και στα οικολογικά χρώματα. Επειδή μόνο όσοι αγαπάνε το έργο τους κάνουν τη δουλειά του σωστά και με μεράκι. Αυτό ξεκινάει με την σωστή έρευνα και έχει ως αποτέλεσμα τις κατάλληλες συμβουλές και την τέλεια εξυπηρέτηση.

 

ADVANTAGE AUSTRIA - ΑΥΣΤΡΙΑΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ - ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ADVANTAGE AUSTRIA, with its about 110 offices in over 70 countries, provides a broad range of intelligence and business development services for both Austrian companies and their international business partners. Around 800 employees and 35 consultants around the world can assist you in locating Austrian suppliers and business partners.

 

 

ALEXAKIS ENERGY

Η εταιρία Alexakis energy ιδρύθηκε το 1997 (15 χρόνια εμπειρία στο χώρο των ΑΠΕ) από τον Αλεξάκη Γιώργο.Η εταιρία Alexakis Energy είναι μια επιχείρηση η οποία κατασκευάζει α) αυτόνομα συστήματα χωρίς Δίκτυο και β) διασυνδεδεμένα με το δίκτυο, συστήματα ηλεκτρικής ενέργειας εκμεταλλευόμενη τον ήλιο και τον άνεμο.

APERTO ALUMINIUM GROUP ΕΠΕ - ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

H εταιρεία Aperto Group αποτελεί τη νέα ολοκληρωμένη πρόταση στον χώρο του αλουμινίου και των εφαρμογών του. H Aperto Group μπήκε δυναμικά στον χώρο του αλουμινίου το 2010 με βασικά προϊόντα τα εξαρτήματα αλουμινίου για πόρτες και παράθυρα και κάγκελα αλουμινίου. Μέσα σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα έχει επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων της ώστε να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών αλουμινίου που αφορά τις ανάγκες της σύγχρονης κατασκευής και περιλαμβάνει, επιπλέον, ειδικές λύσεις για υψηλή ασφάλεια (θωρακισμένες πόρτες, πόρτες πυρασφάλειας κ.ά), εσωτερικές πόρτες κάθε τύπου, διαχωριστικά χώρου, γκαραζόπορτες, αυτοματισμούς, προσόψεις κτιρίων κ.α.

ASTIR SA

ΤοWoodhouseξεκίνησε την λειτουργία του το 1999 στα πλαίσια της Ανωνύμου εταιρείας ΑΣΤΗΡ ΑΕ που υφίσταται από το 1948 και δραστηριοποιηται σε διάφορους κλάδους.Το Woodhouse έως σήμερα έχει εξυπηρετήσει χιλιάδες πελάτες, τόσο σε έπιπλα Εσωτερικού και Εξωτερικού χώρου όσο και σε Δώρα, Διακοσμητικά, Είδη κήπου, Είδη Κουζίνας και Μπάνιου, καθώς και πολλά αλλά που καλύπτουν τις ανάγκες διακόσμησης κάθε σύγχρονου σπιτιού.

B2GREEN

Aποτελεί την πρώτη ελληνική προσπάθεια δημιουργίας μιας ολοκληρωμένης ηλεκτρονικής πλατφόρμας, που συνδυάζει την άμεση, πολύπλευρη και αξιόπιστη ενημέρωση με την εμπορική δραστηριότητα και τη σύνδεση των επαγγελματιών που αναπτύσσονται στις πράσινες τεχνολογίες με την αγορά.Μέσω του B2Green, οι επισκέπτες ενημερώνονται άμεσα για όλες τις εξελίξεις του χώρου, ενώ ταυτόχρονα τους δίνεται η ευκαιρία να διαβάσουν τις απόψεις επαγγελματιών κλπ., έτσι ώστε να διαμορφώσουν τη δική τους άποψη

BATISTATOS

Η εταιρία BATISTATOS εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή κατοικιών υψηλών προδιαγραφών, από οπλισμένο σκυρόδεμα και φέρουσα τοιχοποιία. Εκδίδει οικοδομικές άδειες και αναλαμβάνει, με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης, την ανακαίνιση ή την ανέγερση της κατοικίας σας. 

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1990. Δραστηριοποιείται στις καταναλωτικές και ειδικές μπαταρίες καθώς και στις μικροηλεκτρονικές συσκευές όπως φορτιστές, τροφοδοτικά και φακοί. Ο ιδρυτής της Χρήστος Δήσιος επαγγελματικά δραστηριοποιείται στο χώρο των μπαταριών από το 1973

.

Σκυρόδεμα χάλυβα ,χάλυβα για την παραγωγή τσιμέντου σε διάφορους τύπους και διαστάσεις.
Μορφές πλάκας σκυροδέματος για οδοστρώματα βιομηχανικών χώρων.
Αξεσουάρ μεταφοράς για σκυρόδεμα και πλάκες

CONTAINER TRADING WFW GMBH

Η CONTAINER TRADING WFW GesmbH χρησιμοποιεί 100% ανακυκλώσιμο πλαστικό για την κατασκευή πλαστικών προϊόντων μεγάλης αντοχής όπως κάδους οικιακής κομποστοποίησης, συστήματα παρτεριών, τεχνητά σκαλοπάτια κήπου, πλαίσια παρτεριών, σύστημα προστασίας από αμφίβια, κλπ.

Η Cospicon SA έχει 35 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή καινοτόμων συστημάτων εξωτερικής σκίασης υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας.Η Cospicon από το 1981 είναι εταιρεία πρωτοπόρος στην παραγωγή εξατομικευμένων συστημάτων σκίασης με απαράμιλλο σχεδιασμό για τέλειο αποτέλεσμα

DEREBU

Εφαρμογή Ενεργειακής Επιθεώρησης Κτιρίων.

DIALCO - NEW ALUMINIUM SYSTEMS

Η Dialco με δυναμική παρουσία από το 1987 στο χώρο της κατασκευής και τοποθέτησης κουφωμάτων αλουμινίου, πόρτες ασφαλείας και εσωτερικού χώρου, συνδιασμούς inox και κρυστάλλου, στέγαστρα σκίασης η επικαλυμμένα καθώς και ανοιγοκλεινόμενα, κατασκευές από μέταλλο όλων των ειδών, αυτόματους μηχανισμούς θυρών με απόλυτη ταχύτητα ξεχωριστή ποιότητα και αξιοπιστία.

DOMOSYSTEM ΑΕ

Η εταιρεία Domosystem ΑΕ ιδρύθηκε το 2006, από επαγγελματίες της αγοράς, με σκοπό την εισαγωγή και εμπορία συστημάτων ξηράς δόμησης. Aντιπροσωπεύοντας μερικούς από τους πιο σημαντικούς εγχώριους παραγωγούς στη ξηρά δόμηση (Knauf, ΒΡΒ), όπως και επώνυμους οίκους του εξωτερικού (USG),καθιερώθηκε ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της.

DRAGO POOLS

Η εταιρεία, πρωτοπόρος εδώ και 45 χρόνια στην επεξεργασία και χρήση του πολυεστέρα εκμεταλλευόμενη την εμπειρία της στο δύσκολο χώρο της ναυπηγικής, δημιούργησε μια νέα γραμμή παραγωγής των fiberglass pools (πολυεστερικές πισίνες), μεταφέροντας έτσι το υγρό στοιχείο στα σπίτια σας.

    DROP ΜΑΡΤΙΝΙΔΗΣ ΑΒΕΕ

Η εταιρία Drop ΜΑΡΤΙΝΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1987 στην Αθήνα από τον Κωνσταντίνο Μαρτινίδη και ξεκίνησε σαν μία μικρή παραγωγική μονάδα επίπλων μπάνιου.

ELENI LORANDOU

Το atelier της Ελένης Λοράνδου δημιουργεί τους χώρους που θα φιλοξενήσουν τα όνειρά σας.. Όλα σχεδιάζονται στα μέτρα και στο γούστο σας, ξεκινώντας από το τι υλικά θα χρησιμοποιηθούν στην δομική κατασκευή του σπιτιού σας, μέχρι το τελευταίο έργο τέχνης ή αντικείμενο που θα μπει στο χώρο σας.

 

GENERAL GAS

Η εταιρία GeneralGas – Καρκανίδης Γεώργιος & ΣΙΑ E.Ε., εξειδικεύεται στην εισαγωγή και εμπορία Συσκευών Φυσικού Αερίου και Υγραερίου. Στην General Gas θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις, όπως: Θερμάστρες αερίου/υγραερίου και φυσικού αερίου, οικιακές κουζίνες αερίου/υγραερίου, υγραερίου ρεύματος και φυσικού αερίου με την δική της φίρμα από αναγνωρισμένα εργοστάσια της Ιταλίας κ.α.

GOLD SAND

Η εταιρεία ΡΑΦΗΝΑ Ν.Ε. είναι μία παραδοσιακή οικογενειακή ναυτιλιακή εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της ναυτιλίας από το 1975 και είναι μέλος του ομίλου ναυτικών εταιρειών ΓΚΙΚΑ. 
Βασική της δραστηριότητα, η εξόρυξη, μεταφορά και διάθεση άμμου θαλάσσης σε όλη την Ελλάδα με ειδικά μέσα, φιλικά προς το περιβάλλον. Παράλληλα ασχολείται και με πολλές άλλες ναυτιλιακές δραστηριότητες

GSB INTERNATIONAL

Η GSB INTERNATIONAL είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης για αρχιτέκτονες και κατασκευαστές. Υλικό επικάλυψης, χημικά προεπεξεργασίας και επιστρωτές με εξασφαλισμένη ποιότητα και άψογες επιφάνειες. Η GSB INTERNATIONAL εγγυάται την συνεχή επιθεώρηση και ανάπτυξη των προτύπων ποιότητας για τον ασφαλή σχεδιασμό επιφανειών.

 

INTRACORD ΕΠΕ

Το ΥΛΗ & ΚΤΙΡΙΟ έχει την ιστορία του και αποτελεί το πλέον σύγχρονο έντυπο στο χώρο των  ειδικών τεχνικών εκδόσεων. Είναι ένα πολυσυλλεκτικό μέσο  που νιώθει, αισθάνεται, σκέφτεται και συνεργάζεται με το περιβάλλον του όπως αυτό εξελίσσεται.

JGC ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΕ

Η JGC Συστήματα Γεωπληροφορικής Α.Ε. έχει ως αντικείμενο την αντιπροσώπευση συστημάτων υψηλής τεχνολογίας. Σκοπός της εταιρείας είναι η προώθηση νέων τεχνολογιών στις δραστηριότητες του σύγχρονου μηχανικού, αναλύοντας τις ανάγκες των εφαρμογών του και προτείνοντας τη βέλτιστη οικονομοτεχνική λύση, συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα προσφερόμενων ειδών και υπηρεσιών υποστήριξης.

 

KAPTAIN SA

Η Kaptain S.A Pvc μια αμιγώς ελληνική εταιρία που από το 1990 ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον τομέα των συνθετικών κουφωμάτων. Τα συνθετικά κουφώματα, με προφίλ του γερμανικού οίκου της Koemmerling, παράγονται από μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, έχουν εγγυημένη ποιότητα, γερμανικές προδιαγραφές είναι ιδιαίτερα φιλικά προς το περιβάλλον και με συντελεστή θερμοπερατότητας των προφίλ Uf 1,3 W/m²K. Η KAPTAIN S.A πλήρως εναρμονισμένη με το ευρωπαϊκό πρότυπο προϊόντος ΕΝ 14351-1 πιστοποιείται από τις αρχές του 2009 με την σήμανση CE..

 

KARFOTEK- EV PALLET’S 

 

KLEEMANN HELLAS

Η kleemann είναι μια ελληνική πολυεθνική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς της κατασκευής και της εμπορίας Ολοκληρωμένων Συστημάτων Ανελκυστήρων. Η KLEEMANN κατατάσσεται μεταξύ των μεγαλύτερων εταιρειών της παγκόσμιας αγοράς ανελκυστήρων, με εργοστάσια παραγωγής σε Ελλάδα, Κίνα και Σερβία.

 

KNAUF INSULATION

Η Knauf Insulation Greece διαθέτει πετροβάμβακα, το νέο φυσικό ορυκτοβάμβακα ECOSE Technology, πλάκες ξυλομάλλου Heraklith, τον παρθένο ορυκτοβάμβακα Supafil και διαπνέουσες μεμβράνες LDS με σκοπό την κάλυψη και την ικανοποίηση των αναγκών της αγοράς για μια ευρύτατη ποικιλία εφαρμογών. Η εταιρεία ανήκει στον οικογενειακό όμιλο Knauf, έναν όμιλο με παράδοση στα σύγχρονα δομικά υλικά όπως γυψοσανίδες, κονιάματα, μονωτικά υλικά και υλικά ειδικών εφαρμογών.

LAFARGE BETON SA

Πρωτοπόρος στον κλάδο των δομικών υλικών, ο Όμιλος LafargeHolcim έχει εδραιωμένη παρουσία στην Ελλάδα μέσω του Ομίλου Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ. Τα προϊόντα του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ - τσιμέντο, σκυρόδεμα, αδρανή και βιομηχανικά ορυκτά - παίζουν ουσιαστικό ρόλο στην οικιστική ανάπτυξη και την καθημερινή μας ζωή, καθώς χρησιμοποιούνται για να κατασκευάσουνε οδικά δίκτυα, γέφυρες, λιμάνια, αεροδρόμια, νοσοκομεία, σχολεία και κατοικίες.

LAMDA ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΑΒΕΕ

Η εταιρεία “Lamda” ιδρύθηκε το 1967 και είναι μια από τις παλαιότερες στον χώρο της σκίασης. Με ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά και εξαγωγική δραστηριότητα σε περισσότερες από 26 χώρες συνεχίζουμε το όραμα του ιδρυτή μας ώστε να προσφέρουμε στην αγορά εξωτερικής σκίασης ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, παρέχοντας ταυτόχρονα υπηρεσίες στον συνεργάτη και τον τελικό καταναλωτή που θα μας κάνουν σημείο αναφοράς.

LITE-SOIL GMBH

Τα Lite-Soil επιτρέπουν σε νερό και αέρα να διεισδύσουν στα φυτά σας. Τοποθετημένα μέσα στο έδαφος, τα δίχτυα (Lite-Net), οι ταινίες (Lite-Strips) και τα ενεργά υπόγεια συστήματα ύδρευσης (BlueLite-Net) κατασκευάζονται από ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας γεωυφάσματα που αρδεύουν και αερίζουν τα φυτά σας. Είναι ιδανικά για χλοοτάπητες, χώρους αθλοπαιδιών, γήπεδα ποδοσφαίρου, γήπεδα γκολφ, για δέντρα σε κοινόχρηστους χώρους, οπωροφόρα δέντρα, ελαιόδεντρα, αμπέλια, πράσινες ταράτσες, πλαγιές, παρτέρια και ζαρντινιέρες, κλπ.

MARAZI TRADING COMPANY

Η εταιρεία Μαραζάκης Μιχ. Αριστείδης, Marazi Trading Company, ιδρύθηκε το 2016, με στόχο να καλύψει τις ανάγκες των κατασκευαστών επεξεργασίας μαρμάρων, ακρυλικών και χαλαζιακών επιφανειών, και όλη την γκάμα των εργαλείων. Με συνεργασίες με τις μεγαλύτερες και πλέον αναγνωρισμένες εταιρείες που παράγουν υλικά αναγνωρισμένης ποιότητας, δίνεται η ευκαιρία σε όλους τους επαγγελματίες να έχουν πρόσβαση στα καλύτερα υλικά χωρίς την ανάγκη για μαζικές παραγγελίες.

METRICA ΑΕ

METRICA AE ιδρύθηκε το 2005 με κύρια δραστηριότητα την αντιπροσώπευση μετρητικών συστημάτων υψηλής ακρίβειας στην Ελλάδα. Η εταιρεία βασίζεται στην τεχνογνωσία του έμπειρου προσωπικού της και αποτελείται από Αγρονόμους Τοπογράφους Μηχ/κούς, Μηχανολόγους Μηχανικούς, Ηλεκτρολόγους Μηχ/κούς, Χημικούς Μηχ/κούς, Δασολόγους και Γεωλόγους. Διαθέτει βαθιά τεχνογνωσία με σκοπό να παρέχονται υπηρεσίες συμβουλευτικού χαρακτήρα για την επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού.

MLD HELLAS

H My Lift Doors, είναι μια νεοσύστατη εταιρεία διάθεσης αυτόματων πορτών, αναδιπλούμενων πορτών bus και εξαρτημάτων/μηχανημάτων ανελκυστήρων, στην εγχώρια και λοιπή Ευρωπαϊκή αγορά, σε ιδιαίτερα οικονομικές και συμφέρουσες τιμές.

NANODOMI - ΑΝΤΩΝΑΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Η Nanodomi είναι μια αναπτυσσόμενη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της Νανοτεχνολογίας και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (Α.Π.Ε.) εκπροσωπώντας εταιρίες παγκόσμιου βεληνεκούς. Δραστηριοποιείται στην προμήθεια, σχεδιασμό, εγκατάσταση και συντήρηση φωτοβολταϊκών, και άλλων συστημάτων Α.Π.Ε όπως: αντλίες θερμότητας, ηλιοθερμικά συστήματα, λαμπτήρες LED & αυτόνομα φωτιστικά καθώς και άλλες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας. 

NANOPHOS ΑΕ

Στη NanoPhos εφευρίσκουνε νέα, έξυπνα υλικά, ώστε να λύσουνε καθημερινά προβλήματα. Η επιστήμη της Νανοτεχνολογίας έχει δώσει τα απαραίτητα εργαλεία για τη δημιουργία ιδιαίτερων και λειτουργικών υλικών. Τα προϊόντα Νανοτεχνολογίας αποτελούν τη νέα επανάσταση με πρωτοποριακά υλικά στο χώρο της ιατρικής, των βιομηχανικών διεργασιών, των υλικών υψηλής αντοχής & ανθεκτικότητας, στην ενέργεια και το περιβάλλον.

 

 

NEWDOOR - ΚΟΝΤΟΝΗΣ Σ. - ΛΑΘΟΥΡΑΚΗΣ Δ. ΟΕ

Η εταιρεία ”NEWDOOR” ΣΠ. ΚΟΝΤΟΝΗΣ – ΔΗΜ. ΛΑΘΟΥΡΑΚΗΣ Ο.Ε. μπήκε δυναμικά στο χώρο των αυτόματων θυρών την τελευταία 20ετία.Από γκαραζόπορτες και ρολά ασφαλείας εξελίχθηκε προσθέτοντας πόρτες ασφαλείας, εσωτερικές πόρτες, κουφώματα, σήτες παραθύρων μέχρι και συστήματα σκίασης, τέντες και πέργκολες για τη βεράντα σας ή την επιχείρηση σας.

P.P.M. ENERGIE AUS NACHWACHSENDEN ROHSTOFFEN GMBH

Από τα μέσα της δεκαετίας του '90, η ομάδα τεχνολογίας PPM, με έδρα το Asperhofen, κοντά στη Βιέννη της Αυστρίας, ασχολείται με τη χρήση κύκλων υλικής ενέργειας. Με τους έμπειρους ειδικούς της, η εταιρεία είναι ο ηγέτης της παγκόσμιας αγοράς για συμπαγή και αποκεντρωμένα εργοστάσια παραγωγής βιοντίζελ. Εκτός από τις μονάδες βιοντίζελ, τα εργοστάσια βιοαερίου σχεδιάστηκαν και τέθηκαν σε λειτουργία με επιτυχία. Με την περαιτέρω ανάπτυξη των βιοκαυσίμων, τα εργοστάσια εξοπλίστηκαν με ένα επιπλέον συστατικό φυτών - τη συνδυασμένη μονάδα παραγωγής θερμότητας και ηλεκτρικής ενέργειας.

PANGAL

ΗPANGAL. Aluminium railing systems.δραστηριοποιείται με πολύ μεγάλη επιτυχία στον χώρο της κατασκευής κάγκελων από αλουμίνιο από το 1993. Διέθεσε στην αγορά δύο καινοτόμα συστήματα άρτιας τεχνικά, σχεδίασης και κατασκευής.Τα προϊόντα της Pangal καλύπτουν μια ευρεία γκάμα από σχέδια και χρωματισμούς.

 

PANDA SPORTS LTD

Η εταιρία PANDA SPORTS LTD, δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής αθλητικών εγκαταστάσεων και εμπορίας συνθετικού χλοοτάπητα, δαπέδων και αθλητικών ειδών. Προσφέρει στην ελληνική αγορά εξειδικευμένα προϊόντα και λύσεις για υπαίθριους και αθλητικούς χώρους.

 

POLYTECHNIK LUFT- UND FEUERUNGSTECHNIK GMBH

Η εταιρία POLYTECHNIK είναι ανάμεσα στους κορυφαίους προμηθευτές μονάδων καύσης βιομάζας. Οι μονάδες αυτές μπορεί να παρέχουν θερμότητα, θερμότητα για βιομηχανικές διεργασίες καθώς και ηλεκτρική ενέργεια. Διαθέτει 4 εργοστάσια κατασκευής και πάνω από 15 θυγατρικές σε όλη την Ευρώπη καθώς και 4 γραφεία σε υπερπόντιες χώρες. Έχει κατασκευάσει παγκοσμίως, πάνω από 3.000 μονάδες.

PROOFING HYPER STONE - ΤΕΤΩΡΟΣ ΑΘ. ΕΕ

Η εταιρία αφού πήρε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το proofing hyperstone, δημιούργησε την ΤΕΤΩΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΟΜΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ με σκοπό την παραγωγή του προϊόντος proofing hyperstone. Η ΤΕΤΩΡΟΣ ΔΟΜΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ παράγει εύκαμπτα πλακίδια για την επικάλυψη και την ενεργειακή αναβάθμιση υφισταμένων και νεόδμητων κτιρίων, όπως το Proofing HyperStone, μεταποιεί τάπητες από φυτικές υφαντικές ίνες), κατεργάζεται και μορφοποιεί σε τελικό προϊόν profiles αλουμινίου και, εμπορεύεται αντιολισθητικά δάπεδα και ελαστικές κόλλες για δομικές χρήσεις.

RECKLI-ΚΑΛΦΙΔΗΣ

Η εταιρία Reckli-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Η. ΚΑΛΦΙΔΗΣ αντιπροσωπεύει από το 2005 τον Γερμανικό οίκο Reckli που παράγει και εμπορεύεται ελαστικές μήτρες για το μπετόν. Τα προϊόντα παράγονται στην Γερμανία, όπου υπόκεινται σε αυστηρό έλεγχο, δοκιμάζονται και έπειτα κατασκευάζονται για εμπορική χρήση. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την δημιουργία προκατασκευασμένων τμημάτων όπως επίσης και για χρήση με επί τόπου σκυρόδεμα.

ROYAL PAINTS

Η Royal Paints αποτελεί την φρέσκια πρόταση στο χώρο της παρασκευής χρώματος. Στηριζόμενη σε νέες τεχνικές και τεχνολογικές λύσεις, η εταιρεία κατασκευάζει από το 1992 μία ευρεία γκάμα χρωμάτων. Βασικός στόχος είναι η παραγωγή χρωμάτων άριστης ποιότητας, στηριζόμενοι στη σημαντική επιστημονική και τεχνολογική πείρα, πάντα με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.

 

 

SAGIANNIS ALUMINIUM CONSTRUCTIONS

Η Sagiannis Aluminium Constructions  δραστηριοποιείται στον χώρο του αλουμινίου και του σιδήρου. Έχοντας ως όπλο την εμπειρία, την τεχνογνωσία, τη συνεχή αναζήτηση, και την εξωστρέφεια καταφέρνει να απορροφά τις νέες τεχνολογίες, και είναι σε θέση να προσφέρει τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις στην υψηλότερη ποιότητα.

STAHLWELD SA

Η Stahlweld Gratings & Fences θυγατρική του Γερμανικού ομίλου Lichtgitter Group μαζί με τα γαλβανιστήρια ΠΑΠΑΔΙΟΧΟΣ Α.Β.Ε.Ε είναι μια εταιρία που έρχεται να προσφέρει ακόμη πιο ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της βιομηχανικής σχάρας και περιφράξεων μέσα από το πλήθος των εφαρμογών της. 

 

STIVALUMIN

Η εταιρεία Stilvalumin Europa, δραστηριοποιείται στο χώρο των κουφωμάτων αλουμίνιου από το 1992. Συνεργάζονται με την μεγαλύτερη εταιρεία κουφωμάτων και αλουμινοκατασκευών Europa, παρέχοντας αξιοπιστία και ασφάλεια, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
Εκτός από κουφώματα αλουμινίου Europa, η εταιρεία, σας παρέχει:
Σκάλες, Γκαραζόπορτες, Αλουμινοκατασκευές, Πτυσσόμενες πόρτες, Ενεργειακά κουφώματα, Σήτες, Ρολά, Μεταλλικές κατασκευές κ.α.

 

TEPOSTONE TDS LIMITED

Η εταιρία Tepostone TDS ιδρύθηκε το 1996, με κύριο στόχο της την παροχή πρωτοποριακών προϊόντων στον τομέα των τεχνητών πετρωμάτων και οικοδομικών υλικών.

Σήμερα, στεγαζόμενη κάτω από τις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της και με το νέο διοικητικό δυναμικό, συνεχίζει την ανοδική της πορεία, ταυτίζοντας το όνομά της με την ποιότητα και την καινοτομία. Παράλληλα, έχει αναπτύξει μεγάλο και πλήρες δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, καθώς επίσης και σε περισσότερες από 30 χώρες διεθνώς.

TRELLIDOR

Η Trellidor ιδρύθηκε το 1976, στην Νότιο Αφρική, και σήμερα κατέχει μια σημαντική θέση στην παγκόσμια αγορά, ενώ επεκτείνει συνεχώς τις δραστηριότητές της. Οι συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα οδηγούν σε αυξημένη ζήτηση για πτυσσόμενα
κάγκελα ασφαλείας Trellidor. Γι’ αυτό το λόγο οι δραστηριότητές της εταιρείας έχουν επεκταθεί στην Ελλάδα με δικό της εργαστήριο και άμεση παράδοση στο χώρο σας.

 

 

VOYATZOGLOU SYSTEMS

Η εταιρεία προσφέρει για περισσότερο από 40 χρόνια, ολοκληρωμένες λύσεις για την επίπλωση και τον εξοπλισμό Καταστημάτων & Αποθηκών, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία. Παράλληλα, εμπορεύεται και διανέμει Τεχνικά προϊόντα και χάρη στις αποκλειστικές συνεργασίες που κατέχει με διεθνείς οίκους, αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

V-TIMER

Η Divico Security δραστηριοποιείται τα τελευταία 30 χρόνια στον κλάδο των συστημάτων ασφαλείας. Η φιλοσοφία της διαρκούς ανάπτυξης οδήγησε την DIVICO να εξειδικευθεί σε λύσεις ασφαλείας σε φωτοβολταϊκά συστήματα ενώ η παρουσία και η φήμη της εταιρείας σε πανελλαδικό επίπεδο είναι η ασφαλέστερη εγγύηση των υπηρεσιών ασφαλείας που παρέχει.

WWW.SPEEDCLEANER.GR

Στο HOMECART μπορείτε να βρείτε Γερμανικά προϊόντα ποιότητας των οίκων Mannibest και Derkum, τα οποία εισάγουν κατά αποκλειστικότητα από το 1994.

ΑΛΟΤΕΚ ΑΕ

Η εταιρεία μας, ασχολείται με την κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου και συνθετικών, υαλοπετασμάτων, αίθριων, ειδικών κατασκευών, ντουλαπών, πορτών εσωτερικών και ασφαλείας, επενδύσεων προσόψεων κτιρίων, γκαραζόπορτες και πολλά άλλα είδη τα οποία θα βρείτε μέσα από την περιήγησή σας στην σελίδα μας.

ANTONIOU HOMES

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ -ΟΙΚΙΑΚΑ ΕΙΔΗ-ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ -ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

 

Β.Ε.Μ.Α.Τ. ΑΦΟΙ Γ. ΤΕΡΝΕΝΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Η κύρια δραστηριότητα της καθετοποιημένης μονάδας παραγωγής Β.Ε.ΜΑ.Τ Αφοί Γ. ΤΕΡΝΕΝΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ είναι η εξόρυξη, επεξεργασία και εμπορία μαρμάρου σε λιανική και χονδρική πώληση σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στο εξωτερικό. Η εταιρεία εδρεύει στο Τρανόβαλτο Κοζάνης.

ΒΙΟ.ΜΕ.ΚΑΤ. ΕΥΡΕΝΙΑΔΗΣ ΑΒΡΑΑΜ & ΣΙΑ ΟΕ

Η εταιρεία ΒΙΟ.ΜΕ.ΚΑΤ.  έχει καταφέρει να κάνει ισχυρή την παρουσία της στο χώρο των βιομηχανικών κατασκευών και των μεταλλικών κτιρίων σε ελάχιστο χρονικό διάστημα (10 έτη), που με την τεχνογνωσία η οποία βρίσκεται σε πολύ υψηλά στάνταρ, με τον αρκετά ικανοποιητικό μηχανολογικό εξοπλισμό, αλλά και με την υποστήριξη έμπειρων πολιτικών μηχανικών που διαθέτει, εγγυάται υψηλή ποιότητα κατασκευής με ελάχιστο δυνατό κόστος.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΕΡΓΟΜΕΤΑΛ-ΚΑΠΕΤΟΥΡΗΣ ΧΡ. & ΣΙΑ ΟΕ

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ - ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΤHΡΙΑ - ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ – ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΑ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ: Βιομηχανίες, βιοτεχνίες, εμπορικά καταστήματα, αγροτικές και κτηνοτροφικές μονάδες, σύγχρονες μεθόδους κατασκευής, ποιότητα, αντοχή, ασφάλεια

ΕΤΕΞΠΟΡΤ

Η εταιρία ΕΤΕΞΠΟΡΤ είναι η βιομηχανία της ελαφριάς σύνθετης κυψελωτής πλάκας EVROPANEL στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 2001 και η παραγωγική της μονάδα βρίσκεται στο Νομό Κοζάνης. Η ΕΤΕΞΠΟΡΤ παράγει μια σημαντική γκάμα προϊόντων από χαρτοκυψέλη τις οποίες επενδύει με μελαμίνη και με ξυλόφυλλα από οξυά, δρυς και τεχνητή δρυς.

 

ΕΚΔΟΣΕΙΣ AGORA

Οι εκδόσεις Εκδόσεις AGORA GUIDE ξεκίνησαν στις αρχές του 2014.Εκδίδουν κλαδικές εκδόσεις με ταυτόχρονη παρουσία σε αντίστοιχες κλαδικές εκθέσεις της Θεσσαλονίκης, επίσης εκδίδουν τουριστικούς οδηγούς στην πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά και της Χαλκιδικής.

 

ΕΛΑΣΤΟΤΕΤ ΑΕ

Η ELASTOTET παράγει και διανέμει ένα ευρύ φάσμα στεγανωτικών που απευθύνονται σε επαγγελματίες σε διάφορους τομείς, καθώς και στα καταστήματα λιανικής πώλησης (ακρυλικό, σιλικόνη, πολυουρεθάνη, υβρίδιο), αφρών πολυουρεθάνης, τεχνικών σπρέι κλπ)

ΕΛΒΙΑΛ ΑΕ

Η ELVIAL Α.Ε. είναι μια από τις πλέον ισχυρές Ελληνικές εταιρείες διέλασης αλουμινίου και έχει καταφέρει με εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης να εδραιωθεί στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά του αλουμινίου. Η ELVIAL αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει σε επιλεγμένες κατασκευαστικές εταιρείες κουφωμάτων, προηγμένα συστήματα αλουμινίου για απλές και σύνθετες αρχιτεκτονικές εφαρμογές. 

ΕΝΚΑΣ

Η Ένωση μας ιδρύθηκε το 1977 στην Νίκαια, Αττική με σκοπό την συστηματική μελέτη των προβλημάτων του κλάδου και με στόχο την καλύτερη επίλυση αυτών. Η ΕΝΚΑΣ προωθεί ενέργειες συνεχούς βελτίωσης  του επιπέδου των κατασκευαστών δια μέσου προγραμμάτων συνεχιζόμενης επαγγελματικής εκπαίδευσης αλλά και προγραμμάτων εκπαίδευσης νέων κατασκευαστών που επιθυμούν να ασχοληθούν με τις επιχειρήσεις του κλάδου μας. Συγκροτεί ομάδες οργανωμένης προσφοράς για την εξυπηρέτηση στόχων που βελτιώνουν το περιβάλλον και τις συνθήκες λειτουργίας της αγοράς σε μια βάση αμοιβαίου σεβασμού και συνεργασίας με όλους τους φορείς.

 

ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ Γ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΠΕ

Η εταιρία «ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ΕΠΕ» ασχολείται με την κατασκευή και τοποθέτηση προκατασκευασμένων οικιών σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για κατασκευές από οπλισμένο μπετόν, μονομπλόκ βαριάς κατασκευής, ικανές να καλύψουν τις ανάγκες και απαιτήσεις της σύγχρονης ελληνικής οικογένειας.

ΚΕΡΑΜΟΥΡΓΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΚΕΒΕ ΑΕ)

Η KEBE S.A. - Heavy Clay Building Materials (www.kebe-sa.gr)Κεραμουργία Βορείου Ελλάδος Α.Ε, δραστηριοποιείται παραγωγικά από το 2008. Σκοπός της είναι να φέρει στην αγορά νέα προϊόντα υψηλής ποιότητας, βιοκλιματικού σχεδιασμού και καθαρών τεχνολογιών δόμησης. Ο άριστος συνδυασμός της κορυφαίας τεχνολογίας με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της ΚΕΒΕ δημιουργεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις έτσι ώστε κάθε προϊόν της να είναι πλήρως εναρμονισμένο με τους κανόνες και τις διατάξεις της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

ΚΟΡΝΑΡΟΣ Δ. 7 ΣΙΑ ΟΕ

Η εταιρεία CORNAROS SYSTEM ασχολείται με την κατασκευή και τοποθέτηση συστημάτων σκίασης από το 1973. Εδρεύει στο Μοσχάτο με έκθεση και μονάδα παραγωγής βραχιόνων. Διαθέτει στις εγκαταστάσεις της μια πλήρως ενημερωμένη συλλογή από τεντόπανα, μηχανισμούς και αυτοματισμούς που θα ικανοποιήσει ακόμα και πιο απαιτητικό πελάτη, ενώ παράλληλα τα συνεργεία της μπορούν να προσφέρουν γρήγορο και ποιοτικό service.

ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ

Η εταιρεία Κοφινάς Προκατασκευασμένα και Ξύλινα Φινλανδικά σπίτια συνεχώς εισάγει νέα στοιχεία στην κατασκευή κατοικιών, που αναγνωρίζονται και “πιστοποιούνται“, τόσο από τους εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες μας όσο και από διεθνείς οργανισμούς. Οι κατοικίες σχεδιάζονται με τρόπο βιοκλιματικό ώστε μέσω των ανοιγμάτων, των συστημάτων σκίασης, του προσανατολισμού και του μηχανολογικού εξοπλισμού να υπάρχουν οι απαραίτητες εσωκλιματικές συνθήκες και να εξοικονομείται ενέργεια για τη θέρμανση, την ψύξη και τον φωτισμό.

ΚΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ

Το περιοδικό που εμπιστεύονται οι περισσότερες εταιρείες αλουμινίου!

ΛΙΘΟΡΑΜΑ-ΣΩΤΗΡΗ ΑΦΟΙ ΟΕ

Η εταιρεία Λιθόραμα Αφοί Σωτήρη Ο.Ε., διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που μπορεί να κανείς να επιλέξει: Μεγάλες πλάκες, ακανόνιστες σχιστόπλακες, κομμένες σχιστόπλακες, πέτρες επένδυσης, σκαπιτσαριστά, πέτρες χτισίματος, εφαρμογές πέτρας, αγκωνάρια, πρέκια, σκεπές, δάπεδα, σκάλες, τζάκια, κατασκευές, πέτρες κήπου, βότσαλα, πέτρινες προκάτ κατασκευές.

ΜΑΤΚΟ ΑΕ- Δ. ΤΥΡΝΕΝΟΠΟΥΛΟΣ
H MATKO Δ.ΤΥΡΝΕΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. λειτουργεί και αναπτύσσεται εδώ και 40 έτη. Είναι μία από τις εξειδικευμένες εταιρείες στην Ελλάδα στην εξόρυξη και επεξεργασία μαρμάρου. Τα Λατομεία της εταιρείας στην περιοχή Τρανόβαλτου Κοζάνης αποτελούν μια από τις σημαντικότερες περιοχές εξόρυξης μαρμάρων στην Ελλάδα.

ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΑΠΑΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ

Η εταιρία ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΑΠΑΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ με τα ιδιόκτητα λατομεία, τις εγκαταστάσεις που διαθέτει και την εμπειρία των 40 ετών στο χώρο του μαρμάρου, μπορεί να εγγυηθεί την άμεση εξυπηρέτηση αλλά και την επάρκεια και την ποιότητα των προϊόντων της ώστε να μπορεί να καλύψει με συνέπεια από μια μικρή κατασκευή έως ένα πολύ μεγάλο έργο.

ΜΙΝΩΣ ΕΠΕ

Η ΜΙΝΩΣ ΕΠΕ δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής & εμπορίας μηχανημάτων και εξαρτημάτων ανελκυστήρων από το 1972. Στόχος της εταιρείας είναι η παροχή ποιοτικών προϊόντων που αφορούν σε: μηχανικούς, υδραυλικούς και τύπου MRL ανελκυστήρες, αναβατόρια βαρέου τύπου και μικρών φορτιών, μηχανικά συστήματα parking, μεταλλικά φρεάτια, εξαρτήματα ανακαίνισης ανελκυστήρων, ειδικές κατασκευές (διαγώνιους ανελκυστήρες, τελεφερίκ, κτλ.)
Με την εμπειρία των 40 και πλέον χρόνων στη κατασκευή εξαρτημάτων ανελκυστήρων η ΜΙΝΩΣ ΕΠΕ αποτελεί την πιο εγγυημένη επιλογή στην Ελληνική αγορά.

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΙ ΑΦΟΙ ΑΒΕΕ

Η εταιρεία “ΑΦΟΙ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΙ ΑΒΕΕ”, έχει τη δυνατότητα να παρέχει την προμήθεια πρώτων υλών, τη μεταποίηση και εγκατάσταση οποιασδήποτε μεταλλικής κατασκευής απαιτείται στην ολοκλήρωση ενός κτιριακού έργου. Συγκερκιμένα: μεταλλικά πανέλα περιφράξεων γαλβανιζέ και ηλεκτροστατικά βαμμένα, περιφράξεις γηπέδων και ειδικού τύπου, inox, γαλβανιζέ και ηλεκτροστατικά βαμμένα κιγκλιδώματα, πόρτες εξωτερικών χώρων, πέργκολες, στέγαστρα αυτοκινήτων, σκίαστρα, διαχωριστικά και οποιαδήποτε ειδική μεταλλική κατασκευή θα εξυπηρετήσει τις απαιτήσεις για το απόλυτo

ΜΟΝΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ

Η εταιρεία ΜΟΝΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ φροντίζει να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στα μονωτικά υλικά. Στην ΜΟΝΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ, χρησιμοποιούνε επώνυμα ευρωπαϊκά υλικά, συνοδευόμενα από τα αντίστοιχα πιστοποιητικά τους.

ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ

Οι μονώσεις ταρατσών από την εταιρεία Μονώσεις Γιαννάτος - Μονωση ταρατσας ξεκίνησαν το 1974 από το Νίκο Γιαννάτο και από τότε έως και σήμερα ασχολείται αποκλειστικά με τον χώρο των μονώσεων τόσο σε βιομηχανικούς και βιοτεχνικούς χώρους όσο και σε ιδιωτικές κατοικίες.

ΝΕΟΚΕΜ ΑΕ

Στη ΝΕΟΚΕΜ παράγουνε χρώματα υψηλής ποιότητας, βασιζόμενοι στην καινοτομία, την τεχνολογία, τις υποδομές, αλλά κυρίως στον ανθρώπινο παράγοντα. Με εξειδίκευση σε χρώματα πούδρας για βαφή αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου και πολλές άλλες χρήσεις και εφαρμογές, προμηθεύουνε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Από την ίδρυση της το 1972, σκοπός ήταν η ανάπτυξη και παραγωγή βιομηχανικών χρωμάτων υψηλών προδιαγραφών, που εξασφαλίζουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

 

Π.Ο.Β.Α.Σ.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών ιδρύθηκε με σκοπό την την ενθάρρυνση συνεργασίας μεταξύ των μελών της και την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου.
Σε πνεύμα αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας η Ομοσπονδία έχει επιτύχει σε σημαντικό βαθμό τους στόχους της και συνεχίζει δυναμικά το έργο της, δίνοντας το "παρών" σε κάθε εξέλιξη του κλάδου.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Α.-RPS

Η εταιρεία RPS δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των οικοδομικών υλικών εισάγοντας πρωτοποριακά προϊόντα που δεν υπάρχουν στην ελληνική αγορά, προσφέροντας λύσεις στα προβλήματα των κεραμοσκεπών. Προμηθεύουμε την αγορά με αρίστης ποιότητας υλικά, όπως αυτοκόλλητη μεμβράνη, αυτοκόλλητο αλουμίνιο, συνεχόμενη υδρορροή αλουμινίου ή χαλκού, εύκαμπτο ρολό αλουμινίου Aluplateκαι κατ’ αποκλειστικότητα εισάγουμε και διαθέτουμε την ανακλαστική μόνωση Aluthermo.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΕΡΑΜΟΤΟΥΒΛΟΠΟΙΪΑ ΑΒΕΕ

Η Παναγιωτόπουλος Κεραμοτουβλοποιία ΑΒΕΕ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, με ιστορία άνω του μισού αιώνα στον χώρο της κεραμοποιίας, και μοντέρνα κουλτούρα.
Στόχος της εταιρείας είναι η παροχή κορυφαίων ποιοτικά προϊόντων στον χώρο της κεραμοποιίας, με σεβασμό στον πελάτη και οικοδόμηση μακροχρόνιων και σταθερών συνεργασιών.

ΠΑΣΥΔΙΠ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π. ιδρύθηκε το 1996 με σκοπό την προώθηση των προϊόντων και των εφαρμογών από διογκωμένη πολυστερίνη (EPS), καθώς επίσης την ανάπτυξη τεχνογνωσίας σε νέες εφαρμογές. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης δραστηριοποιείται σε τρεις βασικούς τομείς: - Εξοικονόμηση ενέργειας - Κατασκευές και – Συσκευασία.

ΠΕΣΕΔΕ

Το 1933 ιδρύθηκε «Πανελλήνια Ένωση Συνδέσμων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων» (ΠEΣEΔE) Σκοπός της ΠΕΣΕΔΕ είναι η προαγωγή γενικά της εκτέλεσης των δημοσίων και λοιπών έργων της χώρας. Ειδικότερα δε η μελέτη των οικονομικών τεχνικών και οργανωτικών γενικά θεμάτων και προβλημάτων της εκτέλεσης των δημοσίων έργων. Ακόμη συμβάλλει στη Η περιφρούρηση της ηθικής και της επαγγελματικής αξιοπρέπειας των εργοληπτών δημοσίων έργων.

ΠΟΕΒΥ

Η Πανελληνια Ομοσπονδια Εμπορων & Βιοτεχνων Υαλοπινακων - ΠΟΕΒΥ είναι ο μεγαλύτερος θεσμικός συνδικαλιστικός φορέας στην Ελλάδα στον τομέα «Εμπόριο Υαλοπινάκων». Εκπροσωπεί τον κλάδο σε κάθε είδους συνδιαλλαγή με το κράτος, το ΚΑΠΕ, το ΤΕΕ, τον ΕΛΟΤ, τα Επιμελητήρια και κλαδικά τη χώρα μας μέσω της UEMV στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι ενεργό μέλος της ΓΣΕΒΕΕ, με σκοπό την εκπαίδευση του κλάδου μέσω σεμιναρίων, τις προδιαγραφές και τη θεσμοθέτηση αυτών για την ασφάλεια του πολίτη, τον έλεγχο και τις προδιαγραφές για ποιοτικά εμπορεύματα.

ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΤΗΡΙΟ

Το περιοδικό ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΠΙΤΙ & ΚΤΙΡΙΟ περιλαμβάνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζει κανείς για τις λύσεις εξοικονόμησης, την ενεργειακή αναβάθμιση, τις ανανεώσιμες πηγές, την εναλλακτική θέρμανση, την ψύξη, τα φωτοβολταϊκά, net metering κ.α.

ΣΕΚΑ

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου βοηθά δυναμικά τα μέλη του να προβάλουν και να καθιερώσουν τα προϊόντα τους!

ΤΕΤΟΣ-ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Ο Τέτος Νικόλαος το 2003 δημιούργησε την “ΤΕΤΟΣ Δ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ” η οποία ασχολείται με το  εμπόριο ξυλείας, τις ξυλοκατασκευές και την κατασκευή ξύλινης κατοικίας στο 7ο χιλ. Βελβεντού-Κοζάνης και διαθέτει μηχανολογικό εξοπλισμό όπως (ραμποτέζες – πλάνες – κορδέλες,  σβούρες γωνιάστρες, φουρουσιέρες και μηχάνημα LC leizer για χαράξεις και σκάλισμα του ξύλου).

 

 

 

 

ΤΕΧΝΗΣΙΣ Μ. ΕΠΕ

Η ΤΕΧΝΗΣΙΣ είναι εξουσιοδοτημένο κέντρο πώλησης και τεχνικής υποστήριξης στην Ελλάδα και Κύπρο των εταιρειών: 1) LEISTER Ελβετίας, κορυφαία κατασκευάστρια εργαλείων και αυτόματων μηχανών θερμού αέρα για τη συγκόλληση οποιασδήποτε μορφής θερμοπλαστικών υλικών, καθώς επίσης θερμαντήρων και φυσητήρων για βιομηχανική χρήση. 2)EXAIR Corporation Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής για υψηλής ποιότητας εξοπλισμό σε χρήσεις πεπιεσμένου αέρα 3)FLOWROX Φινλανδίας γνωστή για τις αξιόπιστες λύσεις της στην βιομηχανία με απαιτητικές συνθήκες εργασίας. 

ΤΙΚΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ABE

Η εταιρία Τίκτας Μονωτικά - Tiktas Insulation ιδρύθηκε το 1968 στην Θεσσαλονίκη, με δραστηριότητα την παραγωγή διογκωμένης πολυστερίνης EPS και εξηλασμένης πολυστερίνης XPS και προϊόντα όπως μονωτικές πλάκες και είδη συσκευασίας τροφίμων. Στον τομέα της διογκωμένης πολυστερίνης EPS παράγονται μονωτικές πλάκες και κουτιά συσκευασίας ενώ στον τομέα εξηλασμένης πολυστερίνης XPS παράγονται μονωτικές πλάκες, κλειστοί και ανοιχτοί δίσκοι συσκευασίας φαγητού και τροφίμων.

ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ-VEMA

Η ΕΥΡΕΝΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε- ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ εδρεύει στο 5ο km της εθνικής οδού Κοζάνης -Πτολεμαΐδας. Διαθέτει τα πιο σύγχρονα μηχανήματα κοπής και επεξεργασίας τζαμιών. Το αντικείμενο εργασίας της εταιρείας είναι τα τζάμια (μονά και διπλά με συντελεστές ηχομόνωσης και θερμομόνωσης),η επεξεργασία τζαμιών ( μπιζουτέ, ροντέ, τρασσέ, αμμοβολές), τα βιτρώ (κατασκευές με την τεχνική TIFFANY 'S),χειροποίητα κρύσταλλα (FUSING).Από τον Ιανουάριο του 2004 η ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ παρουσιάζει με υπερηφάνεια τη "ΒΕΜΑ". Η "ΒΕΜΑ" διαθέτει μια από τις πιο σύγχρονες μονάδες κατασκευής κουφωμάτων P.V.C. και αλουμινίου.

ΧΤΙΖΩ

Το «ΧΤΙΖΩ-ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΩ-ΔΙΑΚΟΣΜΩ» είναι το περιοδικό εκείνο που παρέχει όλες τις συμβουλές και τις λύσεις από ειδικούς για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα δόμησης αλλά και για όσους θέλουν να χτίσουν το δικό τους ξεχωριστό σπίτι. 

Κατηγορίες Επισκεπτών

 

Η έκθεση είναι ανοιχτή στο ευρύ κοινό και σε εμπορικούς επισκέπτες του κλάδου όπως: εμπόρους δομικών υλικών και εξοπλισμού κτιρίων, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους, μηχανικούς, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, γραφεία μελετών, εγκαταστάτες δικτύων κ.α. περισσότερα...

ΛΙΣΤΑ ΕΚΘΕΤΩΝ DOMOTEC 2017

 

Μεινετε συντονισμένοι.

Κατηγορίες Εκθεμάτων

 

Μεγάλη ποικιλία προϊόντων για εμπόρους δομικών υλικών και εξοπλισμού κτιρίων, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους, μηχανικούς, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, γραφεία μελετών, εγκαταστάτες δικτύων. περισσότερα...