« «

Η Athens Fashion Trade Show ξεκίνησε δυναμικά το 2018!

Η Athens fashion trade show, η μεγάλη εμπορική έκθεση για τη μόδα στην Ελλάδα ξεκίνησε δυναμικά με 800 εταιρείες και brands ,ένδυσης, υπόδησης, εσωρούχων, casual, μαγιώ, παιδικά, αξεσουάρ καθώς και μπιζού αποτελώντας το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός στην Ελλάδα.

Από τις 26 έως 29 Ιανουαρίου πρόβαλλε την δυνατή της ισχύ και παρουσίασε τις πιο δυνατές , τις πιο fashion και τις πιο fun εταιρείες της ελληνικής αγοράς και όχι μόνο, σε 2 αίθουσες στο Metropolitan Expo.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη εμπορική έκθεση για τη μόδα στην Ελλάδα και την Νοτιοανατολική Ευρώπη, ανανεωμένη και εμπνευσμένη από την αύρα του Καλοκαιριού κα της Άνοιξης.
Σε ένα χώρο με ευρωπαϊκές προδιαγραφές όπως το Metropolitan Expo, ο εκθέτης, ο σχεδιαστής και όλοι οι επαγγελματίες της μόδας συγκέντρωσαν όλες τις ολοκληρωμένες τάσεις της μόδας και τις παρουσίασαν στο μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός για τη μόδα.

Η ανανεωμένη αισθητική και η κομψότητα μονοπώλησαν το ενδιαφέρον σε ένα 4-ήμερο γεμάτο μόδα! Οι συμμετέχουσες εταιρείες παρουσίασαν τα προϊόντα τους τόσο για τη γυναικεία όσο και για τη σύγχρονη ανδρική γκαρνταρόμπα!

Το αμείωτο εμπορικό ενδιαφέρον αποτελεί για εμάς το κορυφαίο εφόδιο για την εξέλιξη και η δέσμευσή μας είναι να ξεπερνάμε τα δεδομένα και να βρίσκουμε νέους τρόπους κερδίζουμε μαζί την αγορά της μόδας!

Το τμήμα της υπόδησης για ακόμη μία χρονιά αποτέλεσε σημαντικό μέρος της Athens fashion trade show καθώς πολλοί Έλληνες παραγωγοί και εισαγωγείς της υπόδησης συμμετείχαν στη διοργάνωση και παρουσίασαν τις νέες τάσεις στα παπούτσια, για την νέα χρονιά, φέρνοντας μαζί τους την πρωτοτυπία, το χρώμα, την έμπνευσή και την δημιουργία.

Η έκθεση αποτελεί το σημείο συνάντησης για την όλη την αγορά της ένδυσης, της υπόδησης, των αξεσουάρ και μπιζού δημιουργώντας για εσάς μια ολοκληρωμένη εμπορική πλατφόρμα για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018. Η διοργάνωση του Ιανουαρίου από τις 26-29 Ιανουαρίου παρουσιάσει συλλογές για την σαιζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι με looks εμπνευσμένα από τα χρώματα της Άνοιξης και την αύρα του Καλοκαιριού!

Κάθε χρόνο εξελίσσεται σε πιο ψηλά standards αλλά παραμένει πιστή στους στόχους της και σταθερή στην αναζήτηση πρωτοποριακών συλλογών, καινοτόμων ιδεών και τελευταίων τάσεων του κλάδου θέλοντας να προσφέρει το καλύτερο σε όλη την αγορά με ολοκληρωμένες προτάσεις.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.athensfashiontradeshow.gr