« «

Η μεγάλη εμπορική έκθεση για τη μόδα έρχεται αρχές Σεπτεμβρίου.

7-10 Σεπτεμβρίου στο Metropoitan Expo–

Η φετινή Athens fashion trade show του Σεπτεμβρίου έρχεται νωρίτερα, ανανεωμένη και εμπνευσμένη παρουσιάζοντας συλλογές σε Ένδυση, Υπόδηση, Αξεσουάρ και Μπιζού από τις πιο δυνατές, τις πιο fashion και τις πιο fun εταιρείες της ελληνικής αγοράς σε 2 αίθουσες του Metropolitan Expo.  

Συγκεκριμένα, η Athens fashion trade show θα λειτουργήσει στην αίθουσα 1 και 2 του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo και θα προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες από την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα που την επιλέγουν ως το βασικό μέσο ενημέρωσης και παραγγελίας.

Από την Πέμπτη 7 έως και την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου τα νέα trends, οι ιδιαίτερες συλλογές, το φρέσκο concept, η ανανεωμένη αισθητική και η κομψότητα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σε ένα 4-ήμερο γεμάτο μόδα!

Στην Athens fashion trade show οι συμμετέχουσες εταιρείες θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους τόσο για τη γυναικεία όσο και για τη σύγχρονη ανδρική γκαρνταρόμπα!

Η έκθεση σταθμός για τη μόδα, με τις νέες τάσεις, τις δυναμικές εταιρείες, τους εμπόρους, τους ανερχόμενους σχεδιαστές και όλους τους επαγγελματίες της μόδας.

Μη τη χάσετε!

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΟΥΣ