« «

Η επιτυχία του Ιανουαρίου σταθμός για τον εμπορικό κόσμο της μόδας!

Η Athens fashion trade show, η μεγάλη εμπορική έκθεση για τη μόδα στην Ελλάδα και μια από τις σημαντικότερες εμπορικές εκθέσεις για την ελληνική αγορά γενικότερα, διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία από τις 27 έως τις 30 Ιανουαρίου στο Metropolitan Expo.

Με τη συμμετοχή 511 εκθετών, μεταξύ των οποίων γνωστά brands ένδυσης, υπόδησης, εσωρούχων, casual, μαγιώ, παιδικών, αξεσουάρ και μπιζού και με χιλιάδες έμπορους από τον χώρο της μόδας που την επισκέφθηκαν από όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε ένα λαμπερό εμπορικό 4ήμερο γεμάτο μόδα, εμπορικές συμφωνίες, λάμψη, δειγματισμούς, εκδηλώσεις και catwalks.

Στόχος της Athens fashion trade show ήταν να παρουσιαστούν οι νέες συλλογές για τη σαιζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017 με το καλύτερο δυνατό τρόπο και να δημιουργήσει μια ιδανική εμπορική πλατφόρμα όπου οι επισκέπτες και εκθέτες να πραγματοποιήσουν εμπορικές συνομιλίες και πιθανές συνεργασίες. Στόχος που επιτεύχθηκε με το παραπάνω.

Όπως πέρσι έτσι και φέτος η εμπιστοσύνη των επισκεπτών αποτελεί για εμάς σημαντικό εφόδιο για την ολοκλήρωση μίας μεγάλης εμπορικής έκθεσης όπως αποτελεί Athens fashion trade show.

Μέσα σε κορυφαία πρότυπα διεξαγωγής και οργάνωσης η Athens Fashion Trade Show συγκεντρώνει σταθερά τις σημαντικότερες και πιο φρέσκιες εταιρείες της αγοράς με ολοκληρωμένες προτάσεις για τα καταστήματα και τις παρουσιάζει μέσα από το κορυφαίο εμπορικό γεγονός που διοργανώνεται 2 φορές το χρόνο με πολύ μεγάλη απήχηση στον εμπορικό κόσμο της μόδας.

Σε ένα χώρο με ευρωπαϊκές προδιαγραφές όπως το Metropolitan Expo, ο εκθέτης, ο σχεδιαστής συγκέντρωσαν όλες τις ολοκληρωμένες τάσεις της μόδας και τις παρουσίασαν στο μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός και σε όλους τους επαγγελματίες  της μόδας.

Κατά την διάρκεια του 4ημέρου, μέσα από μία σειρά επιδείξεων, γνωστά brands παρουσίασαν τις νέες τους συλλογές όπως: Eclectia, Pinelopi fashion–Baby oh baby (resort), Double Six, Dolce Domenica, Chic Mess, Haris Cotton,OP ED By LAZAROS SAVVIDIS, Cinema, FTL και Princess. Οι επιδείξεις είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της Athens fashion trade show, καθώς χρόνο με το χρόνο όλο και περισσότερα brands θέλουν να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στο εμπορικό κοινό.

 

Τα δεδομένα στη μόδα αλλάζουν συνεχώς!

Ανανεώνουμε το επόμενο ραντεβού μας τον Σεπτέμβριο του 2017!

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.athensfashiontradeshow.gr