«

Δελτίο Τύπου 
Athens fashion trade show Σεπτέμβριος 2018

Δελτίο Τύπου 
Athens fashion trade show Σεπτέμβριος 2018
«Η ΈΚΘΕΣΗ ATHENS FASHION TRADE SHOW ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΤΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ»

Η Athens Fashion Trade Show, η μεγαλύτερη και πιο σημαντική έκθεση για την βιομηχανία της μόδας διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία από τις 21 μέχρι και τις 24 Σεπτεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.
Αποκορύφωμα της Athens Fashion Trade Show ήταν οι 25000 επαγγελματικές συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε ειδικά σχεδιασμένη περιοχή στον χώρο της έκθεσης. Ξένοι αγοραστές από 30 χώρες (Αλβανία, Αλγερία, Αυστραλία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρος, Κίνα, Γερμανία, Δανία, Αίγυπτος, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Γαλλία, ΠΓΔΜ, Γερμανία, Ισραήλ, Λίβανος, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένο Βασίλειο, Βραζιλία, Ολλανδία, Ιταλία, Ιαπωνία, Μαρόκο, Ομάν, Παλαιστίνη, Ρωσία, Νορβηγία, Πολωνία, Ρουμανία, Ισπανία) συμμετείχαν σε επαγγελματικές συναντήσεις με τους εκθέτες με αποτέλεσμα σημαντικές και παραγωγικές συμφωνίες για τη βιομηχανία της μόδας.
350 διεθνείς αγοραστές από ολόκληρο τον κόσμο επισκέφθηκαν την έκθεση. Οι αγοραστές από το εξωτερικό σημείωσαν εντυπωσιακή αύξηση στην επισκεψιμότητα κατά 56% δείχνοντας θερμό ενδιαφέρον για την ποικιλία των προϊόντων που παρουσιάστηκαν στην έκθεση. Επίσης, υπήρξε σημαντική αύξηση στους εγχώριους επαγγελματίες επισκέπτες κατά 11%. Η συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματιών εκδήλωσε την πρόθεσή τους να παραβρεθούν στην Athens Fashion Trade Show του Ιανουαρίου.

Next edition / Ιανουάριος 2019

Το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός για την μόδα στην Ελλάδα είναι η εμπορική έκθεση Athens fashion trade show που διεξάγεται 25-28 Ιανουαρίου 2019, με ένταση, έμπνευση και εξωστρέφεια!
Τον Ιανουάριο προβάλλονται, για την πιο εμπορική σαιζόν της χρονιάς εκατοντάδες ,συλλογές και διάσημα brands ακολουθώντας με δυναμισμό τη βιομηχανία της μόδας αλλά και τους ρυθμούς της εποχής!
Στην έκθεση του Ιανουαρίου το ιδανικό σημείο συνάντησης για όλους τους Έλληνες και διεθνείς επαγγελματίες της μόδας παρέχεται η δυνατότητα τόσο στους εκθέτες όσο και στους επισκέπτες να πραγματοποιήσουν χιλιάδες εμπορικές συναντήσεις δημιουργώντας ένα διεθνές εμπορικό γεγονός!

Για περισσότερα πληροφορίες της επόμενης έκθεσης ATHENS FASHION TRADE SHOW μείνετε συντονισμένοι στο: www.athensfashiontradeshow.gr.